Over ons

Sinds september 2005 zijn we in Groningen begonnen met het houden van Bijbelstudie. We komen 1 keer in de 2 weken bij elkaar om meer inzicht te krijgen in Gods Woord. Wij geloven in de Bijbel als het levende en eeuwig blijvende Woord van God, waarin God ons Zijn plan met deze gevallen wereld openbaart en ons de weg tot verlossing bekend maakt.

Onze Bijbelstudieavonden doen wij onafhankelijk van enige kerk, organisatie of dogmatische theologische leringen.

Wilt u meer weten? Kijk dan bij de reeds behandelde onderwerpen, de veelgestelde vragen of stel uw vraag via het contactformulier.

De Bijbel

Vaak wordt er over de Bijbel gezegd dat je die op vele manieren uit kan leggen en dat je er alle kanten mee op kan. Wij geloven dat de Bijbel één geheel is en dat je er maar één kant mee op kan. Dit is ook wat de Bijbel van zichzelf zegt, dat het dé waarheid is en dat we die kunnen ontdekken door Schrift(plaats) met Schrift(plaats) te vergelijken. Op deze wijze zullen we antwoorden krijgen op de bekende vragen:

  • Waarom doet God niks aan de ellende in de wereld?
  • Waar moet het naartoe met deze wereld?
  • Wie was Jezus van Nazareth en wat zal Hij in de toekomst nog doen?
  • Wat moet er van mijn leven terechtkomen?
  • Wat vraagt God van mij?

Links

Privacy

Wij vinden het goed omgaan met privacy en persoonsgegevens zeer belangrijk. Deze en andere gegevens zullen wij nooit aan derde partijen beschikbaar stellen.

Voor het goed af kunnen handelen handelen van vragen/opmerkingen die via het contactformulier verzonden worden is het noodzakelijk dat er bepaalde gegevens (zoals een naam en e-mailadres) ingevuld wordt. Nadat wij contact met u hebben opgenomen zullen deze gegevens niet meer gebruikt worden voor andere doeleinden.

Disclaimer

De teksten en artikelen van deze site mogen overgenomen worden, mits er onder aan het artikel een link naar deze website opgenomen wordt.

Plaats deze link als volgt: